Özel Tasarım Cübbe

özel tasarım cübbe - Özel Tasarım Cübbe

Dosyayı indirin ve bize göndermeden önce tam olarak istediğiniz tasarımı oluşturmak için kullanın.

özel tasarım cübbe - Özel Tasarım Cübbe
özel tasarım cübbe - Özel Tasarım Cübbe
özel tasarım cübbe - Özel Tasarım Cübbe
özel tasarım cübbe - Özel Tasarım Cübbe

Bir tasarım yarat. Bir hikaye anlat.

Mezuniyet tutkunuzu paylaşıyoruz. Töreninize heyecan katmanıza yardımcı olalım ve kendi yaratıcı kostüm tasarımınızı oluşturmak için sizinle işbirliği yaparak ekibimizi ayıralım.

Günümüzde gençler iyi giyinmeyi seviyor ve istiyor. Tam da burada biz devreye giriyoruz.  Okullarda öğrencilerin severek giyeceği ve üzerinden çıkarmak istemeyeceği cübbeler tasarlıyor ve üretiyoruz.

Bize göre mezuniyetlerin  ‘en unutulmaz’ dedirten anlarında biri öğrencilerin kep ve cübbelerini giydikleri an. Marka okullar oluşturmak için okulunuzun markasını taşıyan cübbeler tasarlıyor ve üretiyoruz. Okullar için çözüm ortağı oluyoruz. Ekip arkadaşı oluyoruz. Kurumsal kimliklerini ön planda tutarak öğrencilerin seveceği tasarımları hayata geçiriyoruz. Tasarımlarımızı en güzel kumaşlarda baskı, nakış ve diğer aksesuarlarla gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kişiselleştirilmiş Kıyafetler

Okulların ihtiyaçlarından yola çıktık ve benzersiz bir iş modeli geliştirdik. Bu çalışma modelinde; koşullarınız analiz edilir ve ihtiyaçlarınız belirlenir. Tasarım ekibimiz tarafından marka kimliğinize uygun kıyafetler tasarlanır, onayınıza sunulur ve onaylanan tasarım numune haline getirilir. Dikilen numuneler testlerden geçer ve üretim başlar.

İşin sonunda yalnızca size ve gereksinimlerinize özel olarak tasarlanmış, işlevsel, şık ve kurumsal kimliğinize uygun kıyafetlere kavuşursunuz.

Tasarımlarınızı üretiyoruz

Kataloglardan tasarımları veya diğer firmaların tasarımlarını kesinlikle çalışmıyoruz.
Özel bilgiler, notlar ve kumaş/renk numaraları gibi tüm bilgiler tasarıma dahil edilmelidir.
İmalat tekniklerimizi kullanarak bir tasarımın çizildiği şekliyle üretiyoruz.

Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçin.